Δευτέρα 4 Ιουνίου 2007

ΚΕΙΜΕΝΟ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΑΛΙΑ

«Ο ασθενής έχει το δικαίωμα του σεβασμού του προσώπου του και της ανθρώπινης αξιοπρέπειάς του.»

(σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 47 του Ν. 2071/ 1992)

«Να γίνουν εξαίρεση οι αλμπάνηδες ρε παιδιά, όχι ο κανόνας...»

(Αμαλία Καλυβίνου, 1977-2007)

Από την ηλικία των οκτώ ετών, η Αμαλία ξεκίνησε να πονάει. Παρά τις συνεχείς επισκέψεις της σε γιατρούς και νοσοκομεία, κανένας δεν κατάφερε να διαγνώσει εγκαίρως το καλόηθες νευρίνωμα στο πόδι της. Δεκαεπτά χρόνια αργότερα, η Αμαλία έμαθε ότι το νευρίνωμα είχε πια μεταλλαχθεί σε κακόηθες νεόπλασμα.

Για τα επόμενα πέντε χρόνια η Αμαλία είχε να παλέψει όχι μόνο με τον καρκίνο και τον ακρωτηριασμό, αλλά και με την παθογένεια ενός Εθνικού Συστήματος Υγείας που επιλέγει να κλείνει τα μάτια στα φακελάκια κι επιμένει να κωλυσιεργεί με παράλογες γραφειοκρατικές διαδικασίες. Εκτός από τις ακτινοβολίες και τη χημειοθεραπεία, η Αμαλία είχε να αντιμετωπίσει την οικονομική εκμετάλλευση από γιατρούς που στάθηκαν απέναντί της και όχι δίπλα της. Πέρα από τον πόνο, είχε να υπομείνει την απληστία των ιδιωτικών κλινικών και την ταλαιπωρία στις ουρές των ασφαλιστικών ταμείων για μία σφραγίδα.


Η Αμαλία άφησε την τελευταία της πνοή την Παρασκευή 25 Μαϊου 2007. Ήταν μόλις 30 ετών.

Πριν φύγει, πρόλαβε να καταγράψει την εμπειρία της και να τη μοιραστεί μαζί μας μέσα από το διαδικτυακό της ημερολόγιο. Στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://fakellaki.blogspot.com/, η νεαρή φιλόλογος κατήγγειλε επώνυμα τους γιατρούς που αναγκάστηκε να δωροδοκήσει, επαινώντας παράλληλα εκείνους που επέλεξαν να τιμήσουν τον Ορκο του Ιπποκράτη. Η μαρτυρία της συγκίνησε χιλιάδες ανθρώπους, που της στάθηκαν συμπαραστάτες στον άνισο αγώνα της μέχρι το τέλος.

«Ο στόχος της Αμαλίας ήταν να πει την ιστορία της, ώστε μέσα απ' αυτήν να αφυπνίσει όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους και συνειδήσεις. Κυρίως ήθελε να δείξει ότι υπάρχουν τρόποι αντίστασης στην αυθαιρεσία και την εξουσία των ασυνείδητων και ανάλγητων γιατρών, αλλά και των γραφειοκρατών υπαλλήλων του συστήματος υγείας.»

(Δικαία Τσαβαρή και Γεωργία Καλυβίνου - μητέρα και αδελφή της Αμαλίας)

Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 77 του Ν. 2071/1992, θεωρείται πειθαρχικό παράπτωμα για τους γιατρούς του Ε.Σ.Υ:

«Η δωροληψία και ιδίως η λήψη αμοιβής και η αποδοχή οποιασδήποτε άλλης περιουσιακής παροχής, για την προσφορά οποιασδήποτε ιατρικής υπηρεσίας.»

Η Αμαλία Καλυβίνου αγωνίστηκε για πράγματα που θεωρούνται αυτονόητα σε ένα σύγχρονο ευρωπαϊκό κράτος. Δυστυχώς δεν είναι και τόσο αυτονόητα στην Ελλάδα. Συνεχίζοντας την προσπάθεια που ξεκίνησε η Αμαλία, διαμαρτυρόμαστε δημόσια και απαιτούμε:

* ΝΑ ΛΗΦΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ ΚΑΙ Η ΑΝΙΣΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΠΙΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ

* ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΙΟ ΕΥΕΛΙΚΤΟΣ Ο ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗ ΘΡΗΝΗΣΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΧΡΟΝΟΒΟΡΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ

* ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΑΥΣΤΗΡΟΤΕΡΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΤΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΚΑΙ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ

* ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΙ ΑΝΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΥΝΕΧΗΣ ΚΑΙ ΑΡΤΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ Ε.Σ.Υ.

* ΝΑ ΚΑΘΙΕΡΩΘΕΙ Η ΨΗΦΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΦΑΚΕΛΟΥ ΤΟΥ ΑΣΘΕΝΟΥΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΣΠΕΥΔΕΤΑΙ Η ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑ



ΑΣ ΠΑΨΕΙ ΠΛΕΟΝ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ, ΠΟΥ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΝΑ ΛΑΔΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΑΜΕΙΒΟΝΤΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.

* ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ
* ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑ
* ΟΧΙ ΑΛΛΟΣ ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ


ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ. ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.


Την επόμενη φορά που θα χρειαστεί να δώσετε φακελάκι, μην το κάνετε. Προτιμήστε καλύτερα να κάνετε μια δωρεά. Η τελευταία επιθυμία της Αμαλίας ήταν η ενίσχυση της υπό ανέγερση Ογκολογικής Μονάδας Παίδων

(Σύλλογος Ελπίδα, τηλ: 210-7757153, e-mail: infο@elpida.org, λογαριασμός Εθνικής Τράπεζας: 080/480898-36, λογαριασμός Alphabank: 152-002-002-000-515. Θυμηθείτε να αναφέρετε ότι η δωρεά σας είναι "για την Αμαλία").



ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΑΜΑΛΙΑΣ


===============================

Για όποιον θέλει να διατηρήσει την κωδικοποίηση του παραπάνω κειμένου, προσαρμόζοντάς το βέβαια στο μπλογκ του, αντιγράψτε το περιεχόμενο του κουτιού που ακολουθεί και επικολλήστε στο μπλογκ ή στις σελίδες σας:


118 σχόλια:

paraxeno είπε...

Αυτό είναι το τελικό κείμενο για δημοσίευση αύριο Παρασκευή 1η Ιουνίου σε blogs sites & forums καθώς και για αποστολή με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

παρακαλώ αφήστε ότι σχετικά λινκς έχετε ώστε να ενημερώνω τη λίστα του blog και να ενημερώνονται και οι υπόλοιπες λίστες όσο το δυνατόν πιο έγκαιρα

ευχαριστώ, καλή μας επιτυχία...

Helix Nebulae είπε...

Παιδιά, να σταματήσουμε να είμαστε συγκεντρωτικοί γιατί θα τα παίξουμε. Έχει διογκωθεί πολύ το πράγμα και θέλει να κουλάρουμε λίγο.

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!
ΣΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ Η ΛΕΞΗ "εγκαίρως" ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΟΡΘΩΣΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ (και στις μεταφράσεις εννοείται).

paraxeno είπε...

το κείμενο ενημερώθηκε

Helix Nebulae είπε...

ΜΙΑ ΣΥΝΤΟΜΗ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΩΣΗ:

1) ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΧΕΙ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΗΔΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ Yperoptix

2) ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ: ΟΧΙ ΠΕΡΙΤΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΘΟΥΜΕ.

3) ΑΣ ΧΩΡΙΣΤΟΥΜΕ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΚΥΡΙΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ:

α) ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ: Αφροδίτη, Γεράσιμος, Αθηνά, κ.α.

β) ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ giatinamalia-blog: Paraxeno + κάποιος άλλος (αλλά δε θα ασχολείστε με τίποτα άλλο)

γ) ΛΙΣΤΕΣ ΜΕ LINKS για e-mails (ελληνικά και ξένα)

δ) ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ BLOGGERS: tf + ;;; (με τα έτοιμα σχόλια και link προς giatinamalia-blog)

ε) ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ FORUM, AGGREGATORS, κ.α. ιστοσελίδων (εθελοντές;)

στ) ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ - ολοκλήρωση, μετάφραση (σε συνεργασία με α), επικοινωνία με ελληνικά και διεθνή ΜΜΕ

ζ) ΕΚΤΥΠΩΣΗ & ΔΙΑΝΟΜΗ flyers - συνεννοηθείτε με τον Philos (κάποιοι να αναλάβουν υπεύθυνα τα εκτός Αθηνών)

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΛΗΡΕΙΣ ΛΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΤΟΜΕΑ (χωρίς σπασμωδικές κινήσεις) ΩΣΤΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΟΥΝ.

Και η Δύναμη μαζί σας...

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά, έβαλα όλες τις διευθύνσεις email που έχουν βρεθεί σε μια σελίδα, για εύκολο copy and paste. Δοκιμασμένες στο Outlook, γι' αυτό και οι κενές γραμμές μεταξύ των κομματιών. Τουλάχιστον το outlook επιτρέπει ένα συγκεκριμένο αριθμό παραληπτών. Δεν ξέρω για τα άλλα email...
Θα τα βρείτε εδώ ->
http://www.upon-the-moon.com/amalia.html

ΥΓ: Μερικές διευθύνσεις μπορεί να είναι διπλές ή παραπάνω, αλλά δεν μας ενδιαφέρει. Είναι χωρισμένες με κομμάτα.

paraxeno είπε...

ΦΡΑΝΣΙΝ ήδη περασα το λινκ στη λίστα δεξιά, παρακαλώ ότι άλλο είναι πείτε μου, και όποιος θέλει να μπει contributor ας μου στείλει το e-mail του

ευχαριστώ

tolitsa είπε...

Στο κωδικοποιημενο κειμενο μεσα στο κουτι, στην τελευταια παραγραφο υπαρχει η προταση..
"αυτό γίνεται γιατί συνήθως οι σύλλογοι μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα ενημερώνουν την οικογένεια εκείνων που εις μνήμην τους γίνονται δωρεές ακόμη και για ένα ευρώ."
Στο αρχικο κειμενο δεν υπαρχει.
Ποιο ειναι το σωστο?

Ανώνυμος είπε...

Bάλε και εμένα αν έχεις τη καλοσύνη: sadangel@upon-the-moon.com.

Σε ευχαριστώ.

paraxeno είπε...

to arxiko, mou xefyge sygnwmi

paraxeno είπε...

ok diorthwthike fransin erxetai i prosklisi

jul είπε...

Εγώ παιδες το πόσταρα, γιατί αυριο δεν θα μπορώ....
Μακαρι να βγει κάτι, να μην πεσει στο νερό αυτή η προσπάθεια...

Evita T. είπε...

paidia,
apla epanalamvanw oti exw analavei thn metafrash sta Ollandika kai thn apostoloh tou keimenou sta edw MME/politikous klp. To metafrasmeno keimeno kai h lista me ta emails 8a akolou8hsoun to vradaki.

euxaristw

Ανώνυμος είπε...

Ροΐδης = Contributor

Ανώνυμος είπε...

deProfundis
προσθέστε με σας παρακαλώ.

Ανώνυμος είπε...

stratos fountoulis
αύριο 1η Ιουνίου το αναρτώ. και εγώ μέσα.

Gerasimos είπε...

sta agglika to deltio typou,ekana o,ti mporousa, retousarete kai seis ,filia
“Today, we will disturb you!”- Thousands of Greeks have been “flooding” the Greek Ministry of Health, the Medical Associations, the Members of the Parliament and the Press with messages of protest, in memory of the young teacher Amalia Kalyvinou, that sadly passed last week, aged 30.

The most massive electronic protest that has ever happened in Greece, is taking place today, on the 1st of June 2007, with the participation of thousands of bloggers that demand efficient doctors, optimum healthcare, modern equipped and adequately staffed Hospitals for every citizen. This day has been selected as it coincides with the completion of 1 week post Amalia’s farewell to us, a young woman, suffering from cancer, who shouted, protested, fought against the indifference of several doctors, against the bureaucrats of health services and insurances, against the incapacity of the Greek National Health System, against an incompetent State.

The protest that has started since early morning will continue until midnight and it consists just the first step of a barrage of reactions that thousands of Greeks, from every corner of the country and from abroad too, contemplate of taking until a true reform is achieved.

Most of the above protestors are bloggers, creators of sites on the internet, as Amalia Kalyvinou was too. At her own web site, http://fakellaki.blogspot.com/ , she documented her personal experience trying to “shake” consciences not only for her case but for the National Health System in general. Amalia’s electronic diary became well known to public just a short while before her death, when the Greek Press took interest in this young woman’s tragedy.

In today’s protest, anyone who believes that the National Health System should be immediately reformed, has the obligation to participate actively.

paraxeno είπε...

oyf entaxei ta eimails ta vrika :D sorry bre paidia me misi wra ypno eimai :D

Helix Nebulae είπε...

Γεράσιμε,

καλό μου φαίνεται, μόνο εκείνο το "passed" στην αρχή νομίζω πως θέλει να γίνει "passed away".

ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ CONTRIBUTORS ΝΑ ΤΟ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΜΕ MAIL ΣΤΟ PARAXENO.

ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΤΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΕΧΡΙ ΑΥΡΙΟ (ή τουλάχιστον από τα μεσάνυχτα και μετά).

paraxeno είπε...

yparxei kaneis na analavei tous aggregators na steilei to link klp?

den gnwrizw pws leitourgoun mono to sync exw enhmerwsei

philos είπε...

Πριν λίγο είδα και αυτή την ενδιαφέρουσα είδηση στο Blog του Βενιζέλου!
Για να δούμε!

Προς το παρόν τρέχουμε και από μεθαύριο κάνουμε τους απολογισμούς μας!

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο παιδιά. Δηλώνω την συμμετοχή μου σαν contributors στην αυριανή κινητοποίηση για την Αμαλία. Ας αναμετρηθούμε η τουλάχιστον ας προσπαθήσουμε να αναμετρηθούμε με το νοσηρό σύμπτωμα, το φακελάκι και όχι μόνο, στο χώρο της υγείας.

philos είπε...

H Δέσποινα έφτιαξε και ανέβασε δύο διαφορετικές μορφοποιήσεις του τελικού κειμένου.
Μία σε μορφή portrait

και μία σε μορφή landscape.

Είναι υπέροχα και τα δύο. Διαλέξτε όποιο επιθυμείτε και είτε εκτυπώστε το οι ίδιοι σε όσα αντίγραφα μπορείτε να διανείμετε, είτε στείλτε μου με email, πόσα αντίγραφα θέλετε να σας εκτυπώσω και πως να συναντηθούμε.

Evita T. είπε...

paidia h8ela na pros8esw merikes dieu8unseus (emails) gia avrio. Einai to email tou Genikou Epitropou Ygeias (einai Kuprios) ths Evrwpaikhs Enwshs kai twn sunergatwn tou. Oi perissoteroi einai ellhnofwnoi alla kalo 8a htan na stalei kai sta Agglika to keimeno:

markos.kyprianou@ec.europa.eu

philippe.brunet@ec.europa.eu

despina.spanou@ec.europa.eu

paula.pinho@ec.europa.eu

erdem.erginel@ec.europa.eu

georgina.georgiou@ec.europa.eu

zenon.severis@ec.europa.eu

george.zacharakis@ec.europa.eu

chrissa.mela@ec.europa.eu

paraxeno είπε...

αναρωτιόμουν, εχει αξία να στείλουμε το λινκ μας και σε ξένα φορουμς πολλοί έλληνες τριγυρνάνε εκεί...

επίσης φίλε δεν στέλνεις ενα σχολιο στον santos? λολ εμας μας είχε βομβαρδίσει για πολύ πιο ασήμαντους λόγους στα μπλογκς

philos είπε...

Σωστήηηηηη!

Zaphod είπε...

zaphod=mesa!

Άψογο το κείμενο- Εύγε!

paraxeno είπε...

μιλώ με την μητέρα της Αμαλίας τηλεφωνο, και η μετάλλαξη της ασθένειας της ηταν κακοήθες ινοσάρκωμα να το διορθώσουμε?

Gerasimos είπε...

de xreiazetai giati otan leme metallaxthike se kakohthes neoplasma,to neoplasma einai oros obrella pou exei apo katw kai to inosarkwma,paramenoume swstoi se auta pou leme xwris na mpainoume se idiaiteres leptomereies

tolitsa είπε...

ΠΑΙΔΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΩΡΕΣ ΣΤΕΛΝΩ EMAIL
ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ!!!!!

Gerasimos είπε...

paraxeno kane add sta contributors tin afroditi giati thelei na retousarei ta agglika keimena kai exei frikarei,tsekare to mail sou

Helix Nebulae είπε...

ΜΗΝ ΤΥΠΩΣΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΙΣΗ ΩΡΑ!!!

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΙΚΡΟΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ!!!

Helix Nebulae είπε...

ΟΚ, σόρυ για τον πανικό. Αντικαταστάθηκε η λέξη "νεόπλασμα" με τη λέξη "ινοσάρκωμα" στην πρώτη παράγραφο, ενώ προστέθηκε η φράση "και με τον ακρωτηριασμό" στην αρχή της δεύτερης παραγράφου. Ας το ξανατσεκάρουμε όλοι (και ιδίως οι γιατροί της παρέας) και ας ειδοποιήσουμε όποιον το έχει κατεβάσει για τις αλλαγές.

ΜΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΕ ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΡΙΠΛΟΤΕΣΚΑΡΙΣΤΕΙ. ΜΙΑ ΛΑΘΟΣ ΛΕΞΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ.

paraxeno είπε...

το βρήκαμε το βρήκαμε οκ επανήλθα πληρως

η μητέρα της αμαλίας μας στέλνει την αγάπη της και μια αγκαλιά και απο κείνη και από της Αμαλία της/μας

philos είπε...

Εγώ εκτύπωσα ήδη 500!!!

paraxeno είπε...

Λυκάων said...

Προσοχή , για να μην πάει άδικα ο κόπος σας!

Εαν απευθυνθήτε στους Ευρωβουλευτές φροντίστε να μην στείλετε ένα μαίηλ πρός όλους τους παραλήπτες, γιατί ο σέρβερ του ΕΚ θα το θεωρήση σπαμ και θα το στείλη στα άχρηστα, όπου το πιθανότερο θα είναι να μην το δη κανένας.

Πρέπει να στείλετε τα μηνύματα ξεχωριστά στον καθένα τους.

Και κάτι άλλο: Αποφύγετε τις υπερβολικές εκφράσεις, που ναι μεν μπορεί να χρωματίζουν το λόγο και φορτίζουν, αλλά από την άλλη σκεφτήτε ότι η επιθετική φρασεολογία απομακρύνει από το επιθυμητό, που είναι η προσοχή του αναγνώστη και τελικά η αποδοχή του.

Καλός ο ενθουσιασμός, αλλά αυτό που προέχει είναι να «φτάση το παπόρι» χωρίς να ξωκείλη στα βράχια από υπερβολική ταχύτητα.

(Αφήστε που μπορεί να βρεθή και κανένας να φωνάξη: «όχι άλλο κάρβουνο!»)

paraxeno είπε...

ο Γεράσιμος είπε ότι δεν είναι λάθος απλά το νεόπλασμα είναι ευρύτερος όρος που περιλαμβάνει το ινοσάρκωμα οπότε δεν είμαστε ανακριβείς

Gerasimos είπε...

opws proeipa i leksi inosarkwma denakyrvnei to neoplasma giati einai neoplasma,kalws to allaksate alla kai osoi to ektypwsate hdh etsi den paizei kanena rolo giati me ton oro kakohthes neoplasma perigrafoume oles tis morfes karkinou kai vasika to point pou kanoume sto keimeno einai oti egine h kakohths eksallagh eno tha mporouse na prolhfthei an eixe afairethei px to kaloehthes neyrinwma,opote as min trellainomaste,allo?

Tf είπε...

Τελικά να διορθωθεί ή όχι;;;;

paraxeno είπε...

http://www.google.com/reader

ας το περάσουμε και εδώ ο καθένας στο δικό του εάν έχει

paraxeno είπε...

δεν έχουμε περιθώριο για αλλαγή μεγάλη του κειμένου παιδιά, δεν είμαστε γιατροί δεν είμαστε διπλωμάτες, ανθρωποι που ζητάμε το αυτονόητο είμαστε

Ανώνυμος είπε...

8elw ki egw na er8w aurio se nosokomeia na moirasw. 8a ektupwsw ki egw to bradu. 8a bre8oume kapou sugkekrimena?

Gerasimos είπε...

kakohthes neoplasma einai genikos oros,afiste to etsi,kapoioi alloi tha sas poun oti einai osteosarkwma,den exei nohma,yparxoun polloi paremfereis oroi alla to vasiko einai h eksallagh se kakohthes neoplasma eite auto legetai osteosarkwma eite inosarkwma,afiste ton geniko oro,opoios thelei sygkekrimenh istologiki eimai sigouros oti ti vriskei

paraxeno είπε...

δεν μας παίρνει ο χρόνος γισ σημαντικές αλλαγές, τώρα ήδη εχει αρχίσει να κυκλοφορεί πολύ

οι διορθώσεις θα πρέπει να ειναι ελάχιστες και να μην αλλοιώνουν το κείμενο που εχουμε ήδη από το μεσημέρι

Helix Nebulae είπε...

ΟΚ, ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ. ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ.

Μας την έχουν στημένη στη γωνία και μετά θα βρεθούμε να είμαστε εμείς οι αλμπάνηδες.

Για το ινοσάρκωμα ή το νεόπλασμα δεν τρέχει τίποτα. Όποιος προλαβαίνει να το αλλάξει ας το κάνει όμως.

paraxeno είπε...

to deltiou typou to aggliko to katevasa kai perimenw apo tin aphroditi na to tsekarei alli mia fora

prosthesa ton akrwthriasmo sto kentriko keimeno

Gerasimos είπε...

o agglikos oros einai malignant fibrosarcoma

Gerasimos είπε...

eimai sigouros oti i afro kserei orologia alla gia ton akrwthriasmo einai shmantiko na grapsei" above the knee amputation of her right lower limb" giati uparxei kai below the knee alla an thymamai sti foto ths amalias tis to akrwthriasane panw apo to gonato kai exei ousiastiki diafora sto ti mporouse na kanei h kopela

Helix Nebulae είπε...

paraxeno check your mail

paraxeno είπε...

σας παρακαλώ, ένα λιγο πιο ξεκούραστο μάτι, ας κοιτάξει την ορθογραφία στα ελληνικά μας μήπως εχει ξεφύγει κάτι

114ΛΕΞΕΙΣ είπε...

Μαζί σας

Gerasimos είπε...

aksioprepeia-ena tono sto pre oxi allo
re paidia-tonos sto paidia
mono ayta vrika alla opws katalavate den eimai kai filologos :)

114ΛΕΞΕΙΣ είπε...

Ελαβα την πρόσκληση και ευχαριστώ.
Για ότι μπορώ να βοηθήσω απο εδω και στη συνέχεια που νομίζω θα έχει βάθος χρόνου περιμένω οδηγίες. Το email είναι vzarifis@gmail.com
Συγχαρητηρια για την όλη σας προσπάθεια.
Στη διάθεσή σας για ότι χρειάζεστε

paraxeno είπε...

αντε να τη βρω την αξιοπρέπεια τώρα λολ

paraxeno είπε...

σε λίγο ετοιμάζεται και το αγγλικό κείμενο η αφροδίτη το εστειλε στον γερασιμο και τον helix ελάχιστη υπομονή παιδιά ακόμη και είμαστε έτοιμοι καθ όλα

Gerasimos είπε...

afroditi sou esteila email!

Βάσος Ατρείδης είπε...

Το e-mail στο τέλος είναι λάθος:
inf0@elpida.org

παρακαλώ αλλάξτε το μηδενικό στο inf0 σε info.

Καλή συνέχεια,
αν και αθόρυβα, συμμετέχουμε κι άλλοι.

Helix Nebulae είπε...

ΠΑΙΔΙΑ, ΑΣ ΗΡΕΜΗΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΚΙ ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΜΕΣΩ Ε-ΜΑΙL. ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΠΕΡΔΕΜΑ.

Gerasimos είπε...

opote mporeite anevaste kai to aggliko wste na to doune kai alloi kai na valei o helix ena deadline gia diorthwseis opws kaname kai me to elliniko to prwi giati einai sigouro pws tha ksefygoun lathi kai prepei na to doun oso to dynato pio polloi protou kleisei (an kai metaksy mas i aphrodite einai vasillisa ths agglikhs apo ena email ths pou eida).. :)

paraxeno είπε...

ok paidia anevasa to teliko aggliko kyriws keimeno perimenw mia epibebaiwsi gia to deltio typou to aggliko na to anevasw ki ayto kai mallon eimaste entaxei,

tin axioprepeia xwris ton akomi den tin eida

Gerasimos είπε...

piga na faw ena portokali,kapoioi alloi vevaia KAPNIZOUN!

Cyberella είπε...

Παιδάκια ερώτηση, το τελικό κείμενο από που θα μπορέσω να το παραλάβω για να το προσθέσω στο blog μου μέχρι αύριο τα χαράματα; Το mail μου είναι: cyberella@cybertronical.com. Σας ευχαριστώ πολύ.

paraxeno είπε...

γερμανόφωνος φίλος ελέγχει τώρα και το γερμανικό εάν θέλει κατι τις παιδιά

elafromyalh είπε...

Δυο παρατηρήσεις:
"Να παρθούν άμεσα μέτρα..." καλύτερα να χρησιμοποιήσουμε τη λέξη ληφθούν.
Στο τέλος το mail της Ελπίδα είναι με info@ με ο και όχι inf0@ με μηδέν.
Το mail μου είναι skymarr@gmail.com, για contributor.

Ανώνυμος είπε...

cyberella apo edw 8a to pareis to keimeno kai 8a to pros8eseis toulaxiston meta tis 12...Oxi shmera.

Cyberella είπε...

Κατερίνα σε ευχαριστώ πολύ!

Ανώνυμος είπε...

rwtaw akoma mia fora giati sbhsthke to comment mou apo ekei pou to eixa balei. Xreiazetai metafrash sta gallika? na to prospa8hsw?

Ανώνυμος είπε...

Kai kati akoma.Enhmerw8hke olh h mikrh koinothta twn bloggers ths Athensvoice.

Gerasimos είπε...

egrapsa kapoies mikres allages katw apo to aggliko keimeno an symfwneite,tsekarete tis afroditi kai alloi filoi kai peite..to prwi eixe pei mia kopelia oti tha analamvane ta gallika alla de xanoume tipota an kapoios to kanei idi kai diorthwsei meta o enas ton allo oi gallomatheis,
rixte kai mia matia sto aggliko kai grafte apo katw tou gia tuxon diorthwseis giati me ta 70 comments edw ginetai panikos

Gerasimos είπε...

paraxeno i prwth protash sto ellinikokeimeno exei 2 tonous sto aksioprepeia,nomizw prepei na bgei o deuteros,to vrikes?kai apo katw akrivws einai ta atonista paidia..

Ανώνυμος είπε...

Einai swstoi nomizw oi 2 tonoi ;)

Gerasimos είπε...

pws allazoun oi kairoi... :)

Ανώνυμος είπε...

ναι, όπως π.χ. "το ποδήλατό μου"

Αλλά τόνο στα "παιδια"

Gerasimos είπε...

vasika tilefwnisa stous filologous goneis kai ontws tonizetai stin propraligousa kai sti ligousa,pali kseftilistika..to gia ta paidia thelei tono omws,mi trellathoume :)

pensierix είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
paraxeno είπε...

sygnwmi paidia thlefwno, twra pali edw gia na ta xankoitaxw

Ανώνυμος είπε...

γίνεται που γίνεται χαμός εδώ ποστάρετε και ολόκληρη μετάφραση... σε κανένα email ρε παιδιά ή σε άλλο comment πιο κάτω.

paraxeno είπε...

σωστοί είναι οι τόνοι, είναι γενική κτητική... :Ρ

προσπαθησε το κατερίνα όσο πιο καλά μπορείς και στα Γαλλικά,

Helix Nebulae είπε...

στο παιδια μπορεί να μπει τόνος όμως. Στο yperoptix τον πρόσθεσα.

Gerasimos είπε...

helix me to aggliko keimeno exeis na peis kati?tsekare ligo ta comments apo katw tou

Gerasimos είπε...

kai episisis afou valate gia ton akrwtiriasmo de vazete kai gia pollaples pneumonikes metastaseis,einai vasiko giati den mporouse na anapneysei to koritsi eksaitias tous,to proteina na to grapsoume kai sto aggliko

paraxeno είπε...

ι γερμανική μετάφραση είναι πολύ καλή

η απάντηση του γερμανόφωνου (μητρική του γλώσα η γερμανική) φίλου¨:

"tin diavasa tin metafrasi (kai to arxiko) kai borw na pw oti einai
para para poly kali metafrasi kai de nomizo na borousa na tin eixa
kanei ki egw kaliteri.

bravo stin metafrastria

paraxeno είπε...

μπήκε και ο τόνος, συγχωρείστε μου τα ορθογραφικά αλλά μπερδεύομαι με τα ελλνικά και τα αγγλικά που αλλάζω για τις διορθώσεις

paraxeno είπε...

το ελληνικό και αγγλικό δελτίο τύπου μένουν να στανταριστούν και τελειώσαμε με τα κείμενα

φυσικά αργότερα θα μας στείλουν τα κορίτσια ολλανδικό και γαλλικό κείμενο

Shades είπε...

Περιμένω πρόσκληση..
arsisoe@yahoo.gr

Menios είπε...

Το ίδιο κι εγώ..
meniosshadow@yahoo.gr

paraxeno είπε...

εφτασεεεε :) δεν σε ξέχασα σκιούλη, απλά από ψες δεν εχουμε σταματήσει ώστε να είναι όλα όσο καλύτερα γίνεται για αυριο χωρίς λάθη :):)

Tf είπε...

Paraxeno τι να σε συγχωρήσουμε! Ξεκόλλα. Είσαι άψογη.

Ανώνυμος είπε...

Αν έχω άδικο πείτε μου. (sorry για το άτοπο σχόλιο αλλά...)

paraxeno είπε...

αρχισε λίγο η κούραση τιεφ αλλά αντέχω ακόμη :)

Ανώνυμος είπε...

As kanei kapoios ths dior8wsh kai sta keimena gia ektupwsh stous tonous kai se oti allo exei allaxtei telospantwn.
Ki allh dior8wsh. To Μαϊου να γίνει Μαΐου.

Helix Nebulae είπε...

ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ (καλοδεχούμενους) ΝΕΟΥΣ CONTRIBUTORS: ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΑ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΠΟΣΤΑΡΕΤΕ Ο,ΤΙ ΣΑΣ ΚΑΤΕΒΕΙ. ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕΙ ΗΔΗ ΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ (ΕΛΛΗΝΙΚΑ & ΑΓΓΛΙΚΑ) ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΤΥΠΩΘΕΙ.

ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΥΡΙΩΣ ΒΟΗΘΕΙΑ:

α) ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΜΠΛΟΓΚΟΣΦΑΙΡΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΙ ΟΧΙ ΤΟ ΣΥΝΗΘΕΣ ΜΠΑΧΑΛΟ,

β) ΣΤΗ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΩΝ ΕΝΤΥΠΩΝ

γ) ΣΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΑ Ε-ΜΑΙLS

Κι αν ξεχνάω κάτι παιδιά πείτε μου, ε;

Ανώνυμος είπε...

Egw esteila mail gia thn dianomh ston philos alla den exw parei apanthsh akoma :( Perimenw na oristikopoih8ei to ellhniko keimeno gia na arxisw na ektupwnw. Kai fusika na dw8ei rantevou aurio. Nomizw oti apo nosokomeia prwteuei na pame se auta pou eixe noshleutei h Amalia kai ston Agio Sabba kuriws pou einai ogkologiko.

paraxeno είπε...

ανώνυμε ίσως άδικο να μην έχεις αλλά σε αυτό θέλει να αντιστρατευθεί όλη αυτή η προσπάθεια - να ΜΗΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΜΕ, ΟΥΤΕ ΝΑ ΝΙΩΟΥΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ... "ΤΟ ΔΩΡΑΚΙ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΣΩΣΤΑ"

και ξέρεις αντε κι εγώ κι εσύ να έχουμε να του τα σκάσουμε και να το κάνουμε αν πέσουμε στην ανάγκη του, εκείνος που δεν τα έχει δεν εχει το ίδιο δικαιωμα με τους δικούς μας και με εμάς στη περίθαλψη και στη ζωή?

δεν θεωρεί κανείς ότι είναι εύκολο, αλλά μέσα από τούτη την προσπάθεια δίνεται μια ευκαιρία να ακουστεί αρκετά ηχηρά η γνώμη μας και η άποψη μας ως απλών ανθρώπων που δυνητικά είμαστε στη θέση της Αμαλίας και τόσων άλλων...

δεν θα αλλάξει τίποτα πιθανόν αυριο, αλλά θα καταγραφεί στο νου εστω και ενός ότι καποιος αντιδρά... καποιος δικαιώνει και αξιώνει τα αυτονόητα...

paraxeno είπε...

κι εγώ εχασα τη μητέρα μου σε σχεδόν όμοια περίπτωση, και δεν ειχα να δωσω φακελλάκι... βρέθηκαν δυο γιατροί που την πρόσεξαν σαν να ήταν μάνα τους, και αυτούς τους γιατρούς θέλουμε για τους δικούς μας... για εμάς

paraxeno είπε...

@helix ανεβασα το ελλνικό δελτίο τύπου, περιμένω επιβεβαίωση για το αγγλικό μόνο και θεωρητικά εχουμε τελειώσει με τα βασικά,

το μόνο που μ'ένει ειναι καποιος να δει αλλη μ ια φορα το ιταλικό, το γερμανικό ειναι πολύ εντάξει...

paraxeno είπε...

εχω μία ιδέα για να μη σκορπιζόμαστε στα διαφορα ποστς, και χανόμαστε να φτιάξω ένα για συντονισμό με τα κείμενα και πληροφορίες και ενα για συντονισμό με τα μειλς και πληροφορίες οπότε να εχουμε μόνο δύο παράθυρα να τρέχουν γιατί χανόμαστε έτσι?????

doctor είπε...

Συγχαρητήρια παιδιά, συγχαρητήρια.
Μόνο που όπως λέει και ο/η/το paraxeno κα΄που θα χαθούμε με τις τόσες πληροφορίες.
Υπάρχουν κάπου συγκεντρωτικά το κείμενο διαμαρτυρίας (σε ελληνικά και αγγλικά) και ΟΛΑ τα emails?

doctor

Ανώνυμος είπε...

ftia3e ena me ta mail. Kai epeshmane oti prepei na staloun ena ena kai oxi omadiko mail giati 8a perasei kateu8eian sta junk mail tous kai den 8a to dei kanenas.

paraxeno είπε...

γιατρέ για τα μειλς κοίταξε στα λινκς στη δεξιά μεριά εχει όλες τις σελίδες που έχουν μειλς εκει μαζεμένα για τα κείμενα μαλλον ετσι θα το κάνω για να μην ειμαστε σκορπιοι

the_sailor είπε...

Όταν κάποιος από τους administrators βρει τον χρόνο, καλό θα ήταν να διόρθωνε τη ζώνη ώρας, ώστε και οι δικές σας προσπάθειες να συντονίζονται καλύτερα (κυρίως αυτό), αλλά και οι πολυάριθμοι αναγνώστες να διευκολύνονται στην παρακολούθηση των σχολίων. :)

paraxeno είπε...

χμ να σαι καλά ναύτη, αυτό μας διέφυγε

Helix Nebulae είπε...

paraxeno,

ΦΤΙΑΞΕ ΕΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΑΝ ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ, ΠΟΥ ΝΑ ΛΕΕΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΙ KAI ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ BLOG. Σ' ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ Σ' ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΧΑΘΟΥΜΕ.

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ. ZAPHOD, ΕΙΣΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ;-)

ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΩΝ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ; ΕΚΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ;

ΟΙ ΛΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΑ MAILS ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΕΣ; ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΤΕΘΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕ Ο motokouzi ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ;

ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ κλπ. ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ; Κάτι πήρε τ'αυτί μου ότι δημοσιεύτηκε στην Ινδία.

paraxeno είπε...

αυτό κανω helix

e? sthn india?

den exw asxolhthei katholou me ta mails :(

paraxeno είπε...

κλείνω τα σχόλια εδώ και στα υπόλοιπα εκτός των δύο ποστ για συζήτηση ερωτήσεις κλπ

αλλιώς χαθήκαμε

Zaphod είπε...

@helix: Τώρα μόλις τελείωσα την δουλειά και έχω χάσει επεισόδια. Τι προτείνεις να κάνω ακριβώς;

paraxeno είπε...

zaphod αγαπητέ συνταξιδιώτη μήπως μπορείς για λίγο να αναλάβεις τα μηνύματα σε ενα από τα δυο ποστς ειτε για τα κείμενα είτε για μειλς, να παω να φαω κατι γιατί θα πέσω χάμω?

Chris Oblivion είπε...

Paidia kai egw mazi sas. Apo tis 12 ta mesanyxta to anartw sto blog mou kai apopse 22:00-24:00 tha to anaferw stin radiofwniki mou ekpompi sta FM tis Athinas.

C.

paraxeno είπε...

παιδιά για σχόλια ερωτήσεις συζήτηση εδώ για τα μειλς

Συζήτηση μόνο για τα mails απορίες κλπ

κι εδώ για τα κείμενα

Συζήτηση μόνο για τα κείμενα απορίες κλπ

Κλείνω τα σχόλια και σε αυτό το ποστ για να συγκεντρωθούμε,

όποιος από τους contributors ανεβάσει νέο ποστ να κλειδώσει τα σχόλια , ώστε μονο σε αυτά τα δύο να γινεται σχολιασμός και συζήτηση

Ανώνυμος είπε...

Το άρθρο του reuters έχει κυκλοφορήσει αρκετά, το έχω πετύχει τουλάχιστον σε 3 sites. Σχετικά με την Ινδία, το ίδιο άρθρο είναι, απλώς υπάρχει και στην -αγγλόφωνη- ιστοσελίδα του Reuters με νέα απ'την Ινδία.

Το πρωτότυπο άρθρο ------- http://www.reuters.com/article/lifestyleMolt/idUSL2968726320070529

Στην Ινδική ιστοσελίδα ------ http://in.today.reuters.com/news/newsArticle.aspx?type=technologyNews&storyID=2007-05-29T235309Z_01_NOOTR_RTRJONC_0_India-300490-1.xml

kiki είπε...

Το σήκωσα κι εγώ παιδιά...

Horace είπε...

den 3erw kata poso einai xrhsimo

http://www.minpress.gr/minpress/index/databanks/connections_otherconn-mme.htm

edw einai ta links me OLA ta mme ths elladas. ta perissotera exoun mail- fax

8a prospa8hsw na brw ena link me ola ta mail alla akoma ta psaxnw.
an kapoios einai pio sxetikos..

elpizw na mhn xawnw perissotero thn katastash.
exete kanei polu kalh douleia.

8a epaner8w me mail mono an ta kataferw.

Horace είπε...

sorry-
auto einai ena allo link me mail
ameshs epikoinwnias me ta mme ths ellados gia deltia tupou apo to foithtiko site edopolutexneio

http://www.edopolytexneio.org/mediawiki/index.php?title=%CE%9B%CE%AF%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%82_%CE%95%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CF%89%CE%BD%CE%AF%CE%B1%CF%82

ΕΛΕΝΗ ΜΑΡΑΘΟΚΑΜΠΙΤΗ είπε...

ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ....ΗΞΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΧΑΘΗΚΕ ΕΤΣΙ ΑΔΙΚΑ ΤΕΛΙΚΑ....

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΙ ΣΕ ΕΝΑ ΑΔΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΒΟΗΘΑ ΜΟΝΟ ΜΕΡΙΚΟΥΣ...ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΑΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ....

ΤΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΜΟΥ ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΑΔΙΚΑ ΧΑΘΗΚΕ ΕΝ ΕΤΟΣ 2007 ΠΟΥ Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΜΠΡΟΣΤΑ !!!

Ανώνυμος είπε...

paidia iste protoi patiste ta asproforemena korakia savvas

i-VTec είπε...

Σήμερα μου ήρθε mail από τον Αντώνη Βρεττό,βουλευτή του ΠΑ.ΣΟ.Κ. στην περιφέρεια Αττικής, με αυτό το link:

http://www.dinosvrettos.gr/01Bouln/012KoivElegx/0121SynoloErwt4567/0122_2007/0706Iouv/070607Amalia.html

Λογικά θα ήρθε και σε όσους έστειλαν το κείμενο διαμαρτυρίας στον κ.Βρεττό...

crimson passion είπε...

Ο αγώνας ψυχής της Αμαλίας να διατηρηθεί ψηλά και να επεκταθεί και σε άλλες μορφές καθημερινής εκμετάλευσης. Οι αγωνιστές δεν πεθαίνουν... Ζουν στις συνηδήσεις μας.... Δεν αξίζουν δάκρυα για την Αμαλία... Αξίζει όμως να συνεχιστεί ο αγώνας της...

crimson passion είπε...

Οι αγωνιστές δεν πεθαίνουν.... Ζουν στο μυαλό μας και δοξάζονται με την συνέχιση του έργου τους...
Προτείνω την αναγραφή συνθημάτων έξω από τα νοσοκομεία με σπρέυ ή με ανάρτηση πανό για διαμαρτυρία...

Ανώνυμος είπε...

ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΣ ΜΑΝΤΙΝΑΔΑ ΑΜΑΛΑΚΙ...
gia t' adelfia pou xathikane nwris
den ftanei mono ths lypis to tragoudi
ta lathh sas den svinoune monaxa me ena dakry , ena louloudi...
gia ayta ta aderfia pou xathikane nwris koitaw ton ourano kai sigotragoudaw
kai afou niwthw tin kardia mou na pona.. ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΩ ΚΑΙ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΖΗΤΑΩ....ΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ DESTINY....